Vores valg til de bedste online apoteker i 2023 ting at vide, før du får dette

Vores valg til de bedste online apoteker i 2023 ting at vide, før du får dette

Indholdsfortegnelse5 -minutters regel for Big Y Pharmacy and Wellness Center – RecepterValg af et sikkert online -apotek – fakta

Billede har du nogensinde været tiltrukket af at erhverve dine medicin fra en online apotek eller et websted mere? Nogle apotekwebsteder opererer lovligt såvel som forsyningskontrakt, privatliv, omkostningsbesparelser samt beskyttelsesforanstaltninger til køb af medicin.

FDA advarer om, at der er adskillige risikable online apoteker, der hævder at markedsføre receptpligtige lægemidler til dybt overkommelige priser, ofte uden at have brug for en recept. Disse internetbaserede apoteker tilbyder ofte ikke godkendt, efterligning eller på anden. Talrige farlige online medicinalbutikker bruger falske «butiksfronter» til at efterligne licenserede stofbutikker eller for at få dig til at tro Online receptservice, at deres medicin kommer fra lande med høje sikkerhedskrav.

Disse medicin kunne være falske, løb ud eller på anden måde usikkert for dig og også din husstand. Hvordan kan du informere, om et online -apotek kører lovligt?

Er ikke akkrediteret i USA og af din statslige apotek. Har ikke en licenseret farmaceut på teamet for at besvare dine bekymringer. Send medicin, der ser anderledes ud end hvad du får i din typiske apotek eller kommer her i emballage, der er brudt, skadet, på et internationalt sprog, har ingen udløbsdato eller er udløbet.

Regner dig for varer, du aldrig har bestilt eller fik. Giv ikke klare skriftlige forsvar af din individuelle og monetære information. Markedsføre dine oplysninger til andre websteder. Disse stofbutikker markedsfører normalt medicin, der kan være farlige på grund af det faktum, at de kan: har overdreven eller utilstrækkelig til den energiske ingrediens, du har brug for til at behandle din sygdom eller problem.

Indeholder de forkerte aktive ingredienser eller andre skadelige stoffer. Den energiske ingrediens i en godkendt medicin er det, der gør medicinen effektiv for den sygdom eller tilstand, den er beregnet til at håndtere. Hvis en medicin har ukendte energiske ingredienser, kan det stoppe med at arbejde for at have det udpegede resultat, kan have en uventet interaktion med andre medicin, du tager, kan skabe farlige sidekonsekvenser eller kan udløse andre større sundheds- og wellness -problemer, såsom større allergier.

Der er måder, du kan genkende et sikkert online -apotek. Disse stofbutikker: Ring altid til en læges recept. Lever en fysisk adresse såvel som telefonnummer i U.S. Har en certificeret farmakolog på personalet for at tackle dine spørgsmål. Er akkrediteret med et statligt bestyrelse for apotek. En anden metode til at hjælpe dig.

Vi kræver bare din recept. Når du har tilmeldt dig eller log på din konto, kan du skifte dine kvalificerede lægemidler til distribution. Når vi har din recept, tager vi behandling af resten.

Se denne rapport om Mark Cuban åbner online -apotek, der lover billigere …

Kun for specialiserede medicin med blink, RX-fri standardlevering, der tager 3 til 5 arbejdsdage, refunderer sondringen, hvis du opdager en reduceret pris i en anden online apotek, akkrediterede farmakologer, Bopælsforsendelse kan ikke bruge forsikringspolitik til almindelige medicin, intet valg til specifik levering, ikke up-front om omkostninger til brand-name narkotikas sundhed og velvære er et online-apotek, der leverer lavpris generiske medicin til at udfylde legitime recept fra dine eksisterende medicinsk professionel.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *