Puolueeton näkemys osan D / reseptilääkkeistä

Puolueeton näkemys osan D / reseptilääkkeistä

SisällysluetteloJotkut tunnettuja kysymyksiä lääkkeiden ymmärtämisestä ja siitä, mitä he tekevät (teini -ikäisille).Opas lääkitysarvosteluihin NSW Health Services … Ideoita

Ymmärtäminen oli dramaattisesti parempi kaikille kolmelle mallille verrattuna nykyiseen vaatimukseen, ja myös hyvinvointitaidon mukaan muokattu yleiskatsaus parhaat käytännöt osoittivat jatkuvasti korkeimpia luokituksia ja laskivat myös vanhoja ja lukutaitoeroja koskevia vaikutuksia sekä vaikutuksia ja lukutaitoeroja. Ylimääräisessä vuoden 2012 tutkimuksessa Martin ja myös työtoverit tarjosivat 20 aikuisten päivälaitoksen osallistujaa henkilökohtaisella, lääkitysaikataululla ja kuusi viikkoa myöhemmin arvioitiin uudelleen, kuinka varmoja he todella tunsivat lääkkeidensä käsittelyn.

Osallistujat ilmoittivat lisäksi lääkekorttien asettelun auttoi heitä muistamaan, mitä jokainen lääkitys oli tarkoitettu ja mihin aikaan lääkityksen ottamiseen. Vanhempien aikuisten kanssa tekemisissä terveysasiantuntijat voivat vahvistaa lääketieteen noudattamista käyttämällä valokuvia ja myös tavallisia kielen käsitteitä. Lääkkeiden noudattamisen tutkimuksessa vuoden 2012 tutkimuksessa tutkijat jakoivat vanhemmat aikuiset osallistujat kahteen ryhmään.

Lisäksi farmakologi kommunikoi laitoksen lääketieteen ammattilaisten ja sairaanhoitajien kanssa kaikenlaisista asiaankuuluvista lääketieteellisistä ongelmista. Kirjailijat sijaitsivat, että henkilöille, joilla oli vähentynyt terveyslukutaito, lääkkeiden noudattaminen oli huomattavasti korkeampi niiden ihmisten keskuudessa, jotka saivat farmakologihoidon kuin tavanomaisen hoidon saaneet. Tämä viittaa siihen, että räätälöity tekniikka asiakkaille, joilla on vähentynyt hyvinvointitaito, voi parantaa välttämättömiä hyvinvointituloksia, kuten lääketieteen turvallisuus.

Vanhemmilla, jotka saivat teksti-plus-fiktogrammissuuntia. Näitä Halpoja apteekkituotteita eroja havaittiin vanhemmilla, joilla oli heikko terveys- ja hyvinvointitaito, mutta paitsi vanhemmat, joilla on riittävä hyvinvointitaito. Lääkitysrutiinien suurempi monimutkaisuus voi johtaa huonompaan hoitomuotoon, mikä puolestaan ​​voi johtaa vielä huonompiin terveysvaikutuksiin.

(2022) meni vielä enemmän ja yritti määrittää, verrata ja tiivistää myös ominaisuudet, edeltäjät (niihin liittyvät näkökohdat) ja myös lääkkeen taitojen vaikutukset keskuudessa. Heidän tutkimuksensa aikana, joka sisälsi kirjallisuuden suositus- ja korostusryhmiä, joissa oli lääketieteellisiä sairaanhoitajia, he pitivät mielessä satunnaisten hoitajien lääketieteen taitokyvyn arvoa, ei vain ihmisten kykyjä.

Tämä hoito koostuu valmistelusta (E. g., mittaus) lääketiede ja myös sen tarjoaminen vanhemmalle aikuiselle. Tutkimuksensa tuloksena Genizon ja Associates ehdottavat lääketieteen taitotaidon lisääntynyttä merkitystä, joka sisältää epävirallisten talonmiehien kyvyt. Se koostuu samoin useista ominaisuuksista, joita ei ole käsitelty Pouliotin merkityksessä, kuten tasosta, jolla vanhemmat aikuiset ja myös heidän epäviralliset talonmiehet pitävät mielessä, laatu, joka on yhtä tärkeä nuorempien väestöryhmien keskuudessa.

Tuntemattomat tosiasiat lääkityskatsauksesta – RPS

Erityisesti kirjoittajat tunnistivat ihmisten asiantuntemuksen yleisyyden määrätyistä lääkitysnimistä ja ovat myös ristiriidassa niille, jotka riippuvat vain fyysisistä ominaisuuksista, kuten pillereistä, muoto ja väri. Potilaat lääkkeen esteettisestä tunnistamisesta riippuen ilmoittivat vielä huonommasta tarttumisesta, veren stressin hallinnan vähentyneestä määrästä ja paremmasta sairaalahoidon riskistä.

Hyödyllinen terveys- ja hyvinvointitaito ei liittynyt merkittävästi huumeiden tarttumiseen tai itsetehokkuusideoihin. Kirjoittajat suosittelevat ulottuvuusmenetelmää mahdollisena selityksenä tälle odottamattomalle havainnolle.

Vuonna 2001 Yhdysvaltain henkilöt nuorempi kuin 65 ostivat keskiarvon 10. 8 reseptilääkettä ja 65 tai sitä vanhemmat ostivat keskiarvon 26. 5 reseptilääkettä. Tällä määräämisasteella ei ole epätavallista, että virheet tapahtuvat. Tällaisten virheiden vähentäminen systemaattisen tekniikan avulla neuvoo valtakunnalliset ja maailmanlaajuiset viranomaiset25 ja on kiinnittänyt asiakkaiden kannattajien huomion.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *