Ο κανόνας των 8 λεπτών για αυτό που πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε φάρμακα στο διαδίκτυο

Ο κανόνας των 8 λεπτών για αυτό που πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε φάρμακα στο διαδίκτυο

Πίνακας περιεχομένωνΤι κάνουν τα γενικά φάρμακα και οι συνταγές χαμηλού κόστους?Ο τελικός οδηγός για συχνές ερωτήσεις

Και επίσης ορισμένα κοινά φάρμακα μπορεί να μην καλύπτονται από ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Εάν η κοινή παραλλαγή της συνταγής σας είναι πολύ ακριβή για εσάς, πείτε το γιατρό σας και επίσης τον φαρμακολόγο σας. Ορισμένα φαρμακεία μπορούν να χρησιμοποιούν συγκεκριμένα γενόσημα σε δαπάνη που είναι ακόμη χαμηλότερα από το copay σας. Για να ανακαλύψετε, ρωτήστε ευθεία: «Ποια είναι η τιμή CVS?»ή» υπάρχει έκπτωση Walgreen?»» Μπορεί να χρειαστεί να πληρώσετε 10 $ ετησίως για μια κάρτα https://genericforgreece.com/αγορά-filitra-online/ έκπτωσης, ωστόσο μπορείτε να αποκτήσετε απολύτως μια αρκετά μεγάλη μείωση των τιμών με αυτόν τον τρόπο «, Cooperman States.

«Ο τρόπος με τον οποίο τα μεγάλα φαρμακεία λιανικής αξίζουν τα φάρμακά τους είναι ότι το σηματοδοτούν σημαντικά από το μέσο χονδρικό κόστος, το οποίο είναι επί του παρόντος γεμάτο με αριθμό αέρα», λέει. «Αλλά η Costco χρεώνει μια χαμηλότερη σήμανση, με βάση την ποσότητα που πληρώθηκαν πραγματικά για να πάρει το φάρμακο.»Εάν ένα γενικό φάρμακο δεν σας βοηθήσει, καθώς και το ασφαλιστήριο συμβόλαιο δεν θα καλύψει την παραλλαγή του επώνυμου, δεν είστε ατυχές.

Συχνά έθεσαν ερωτήσεις από τους καταναλωτές για τις κοινές συνταγές/μάρκα vs. Generic: A: Η νομοθεσία της Βόρειας Καρολίνας δίνει στους φαρμακοποιούς να μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια γενική έκδοση οποιουδήποτε είδους ναρκωτικού σε συνταγή εάν ο ιατρικός επαγγελματίας δεν εμπόδισε αυτή τη δράση υποδηλώνοντας «διανομή όπως γράφτηκε» σε αυτό το συγκεκριμένο έγγραφο. Εάν επιθυμείτε ένα γενικό φάρμακο που χρησιμοποιείται με τη συνταγή σας, βεβαιωθείτε ότι ο φαρμακολόγος σας γνωρίζει τις επιθυμίες σας.

Ο φαρμακολόγος σας και ο γιατρός είναι στην καλύτερη θέση για να σας συμβουλεύουν σε αυτό το κρίσιμο θέμα. Α: Μια κατευθυντήρια γραμμή που αναλαμβάνει το Διοικητικό Συμβούλιο Αξιόπιστο τον Ιανουάριο του 2006 χρειάζεται κοινή επισήμανση για συνταγές επίσης όταν το όνομα του εμπορικού σήματος παραμένει στο δοχείο. Χρησιμοποιεί επιπλέον ακόμη και όταν ένα γενικό δεν είναι άμεσα διαθέσιμο για να δοθεί.

Αυτό θα βοηθήσει τους εργαζομένους της υγειονομικής περίθαλψης να κατανοήσουν καλύτερα το σενάριο ενός πελάτη.

Χρησιμοποιούμε cookies για να μεγιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας και επίσης τη λύση μας. Ο τεχνολογικός αποθηκευτικός χώρος ή η προσβασιμότητα απαιτείται καθαρά για τον πραγματικό σκοπό να καταστεί δυνατή η χρήση μιας λύσης λεπτομερειών που ζητείται ρητά από τον πελάτη ή τον πελάτη ή με αποκλειστικό στόχο την επίτευξη της μετάδοσης μιας επικοινωνίας σε ένα δίκτυο ηλεκτρονικών αλληλεπιδράσεων.

Δεν είναι γνωστές λεπτομέρειες σχετικά με το γιατί κάποια φάρμακα έχουν διαφορετικά ονόματα?

Η τεχνική αποθήκευση ή η πρόσβαση σε αυτό χρησιμοποιείται αποκλειστικά για αναλυτικές λειτουργίες. Η τεχνική αποθήκευση ή η πρόσβαση σε αυτό χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους αναλυτικούς στόχους. Χωρίς κλήτευση, εθελοντική συμμόρφωση για την καθαρή σας εταιρεία υπηρεσιών ή επιπλέον αρχεία από ένα τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες ή ληφθείσες μόνο για το σκοπό αυτό δεν μπορούν γενικά να χρησιμοποιηθούν για να σας καθορίσουν.

Ενώ οι τιμές μπορεί να είναι οικονομικές, πρέπει να ψωνίζετε προσεκτικά.

Σχετικά με τα φαρμακεία του Διαδικτύου μπορούν να αγοράσουν τα ναρκωτικά πιο προσιτά από τα φαρμακεία λόγω του γεγονότος ότι μπορούν να εξυπηρετήσουν έναν μεγάλο πελάτη από έναν κύριο χώρο και να κόψουν την τιμή ενός δικτύου γειτονικών φαρμάκων. Στην κατάσταση των διεθνών διαδικτυακών φαρμακείων, τα έξοδα ιατρικής σε διάφορες άλλες χώρες είναι λιγότερο δαπανηρά, οπότε η δυνατότητα εξοικονόμησης κόστους είναι ακόμα καλύτερη.

Το FDA (FDA) δεν διαχειρίζεται τα ποσοστά φαρμάκων, ωστόσο οι περισσότερες άλλες χώρες κάνουν. Σε πολλές περιπτώσεις, το κόστος ελεύθερης αγοράς ενός φαρμάκου στο Ηνωμένο Κράτος είναι μεγαλύτερο από το ανώτατο όριο των επιτοκίων σε άλλες χώρες. Λόγω του γεγονότος ότι οι τιμές των φαρμάκων είναι τόσο υψηλές στο u.μικρό., Πολλοί άνθρωποι επιδιώκουν να εξοικονομήσουν μετρητά από την απόκτηση φαρμάκων στο διαδίκτυο, αλλά υπάρχουν αμέτρητες επιλογές.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *